Kontakta mig

Kamera

Översätt/Translate
English French German Spain Italian

Facebook

Följ mig
Follow my blog with Bloglovin

Videofyme
RSS 2.0

BakismatOnlinedejting - vad tycker ni?

Har ni någon gång funderat på hur dejtingsidor fungerar? Eller har ni någon som ni känner som har testat? Vad tycker ni om dejting och skulle ni kunna gå med i en sån här sida?

Jag personligen skulle inte föredra att dejta via nätet, eftersom man inte ser personen på riktigt, det kan lika gärna vara en pedofil som påstår sig vara en annan. Men enligt fakta ska det tydligen vara över en miljon svenskar som har testat detta. Så alltså var nionde person, i snitt, har deltagit i en dejtingsajt.

För de som är intresserade av t.ex. U.S, så hittade jag en sida för statistiken där också http://www.statisticbrain.com/online-dating-statistics/. 

Undra egentligen hur många, av de man känner, som har träffats via nätet? Jag vet en person i alla fall, min "granne", hon träffade sin kille på nätet, dock inte dejtingsite, och de har hållt i tre år tror jag det är?? 

Polarexpressen


Hatar feber, av hela mitt hjärta
Önska att jag hade mer tid

Jag är trött och sliten, önska jag hann med bloggen mer..
Sugen på fika blev jag nu också..
 
 

Justgilythings

 
 

Pepparkakshus, check!
Första julfikan!Rabattkoder!

Har ni, som jag, varit inne på en sida för att köpa saker och sedan börjat fundera på den där rutan där det står ”rabattkod” och sedan försökt googla upp en, men aldrig riktigt fått till en bra sökträff?
Häromdagen hittade jag Gratislandet.se som har över 700 anslutna butiker med olika rabatterbjudande!
Så kan man bara söka på butiken man letar rabattkod till.
Det finns t.ex. 50% på ellos, 20% eller 150 kronor på Zalando, 15% på eleven, o.s.v!

Så sidan består alltså av rabattkoder från flera hundra olika butiker. Väldigt smidigt tycker i alla fall jag när allt finns på en och samma sida, så man slipper söka runt på flera olika webbsidor för att hitta det man behöver! Så till er, mina fina läsare, så tipsar jag nu om en smidig sida, gratislandet, som är inget annat än välbehövlig för studenters såsom icke studenters plånbok!

Så nu ska jag ta vara på lite rabatter till mina julklappar som ska införskaffas, vem vill betala mer än man behöver? haha