Kontakta mig

Kamera

Översätt/Translate
English French German Spain Italian

Facebook

Följ mig
Follow my blog with Bloglovin

Videofyme
RSS 2.0

...

Lördag den 15 januari

Det var under lördagen den 15 januari som 20 individerna brutalt mördades i utkanten av skogen. Som vilken dag som helst tog de sin vandring runt skogen, ont anade om att detta var deras sista.
"Det är skrämmande att det här ska behöva ske i ett land som Sverige" menar Mikael lundberg, aktiv inom facebook.

Med fulladdade hagelgevär förföljde de misstänkta vandrarna och tvingade in dem på mindre ytor, för att genomföra morden. Mördarna var fullt utrustade och hade planerat detta sedan sommaren 2009. Efter varje mord samlade de upp den döda kroppen, visade upp den och fotograferade sig själva med den vilket blev ett avgörande mordbevis.
"De dödade våra hundar och var ett hot för oss." uppger en av mördarna. De ska också ha berättat att de ser det som en sport att mörda vilket tyder på en psykisk störning ( enligt http://www.fof.se/tidning/2005/4/mordare-oftast-psykiskt-sjuka).

Trots detta hyllas mördarna och planerar redan nästa mord. "Vi vill åstakomma en genetisk förbättring genom att skjuta de svårt sjuka" förklarar Andreas Carlgren, miljöminister. Mord är med andra ord okej, om individen visar ett sjukligt beteende.

Ytterligare 7 vargar har nu mördats på den årliga vargjakten. Ska vi införa beskjutning på svårt sjuka människor också? För att minska riskerna att sjukdomar sprids.



text tagen av: http://picsnpoems.webblogg.se/ Louise Yderbo (:


Kommentera inlägget här:

Namn:
är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
fotokobran -